Sunday, April 1, 2012

'bye2 semester 5,, hi semester 6!'

Alhamdulillah... 

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

Syukur sangat-sangat da mengharungi 1 lagi pasca kehidupan di alam universiti nih.. :D Alhamdulillah.. Habis sudah semester 5,,selamat datang semester 6.. Semester terakhir digelar mahasiswi diploma.. Syukur sangat walaupon semester ni lebih tough berbanding semester-semester sebelum,,alhamdulillah semua orang berjaya habiskan perjuangan final exam sehingga ke titisan dakwat pen yang terakhir.. :P Lepas je habis jawab kertas FIN 329 tadi,,rasa macam nak buat sujud syukur,,nak tunggu final habis,,terasa macam nak kene pinang *erkk. Hehe..

Biasalah kan,,sepanjang 1 sem lebih kurang 5 bulan kene tempuh kehidupan kat sini,,macam-macam ragam,,termasuk ragam diri sendiri jugak..  Kadang-kadang pening jugak melayan 1001 ragam,,tapi,,sebagai manusia biasa,,terima jelah.. Maaf kalau ada buat kawan-kawan terasa hati dengan sikap diri ini.. :(

2 bulan cuti di rumah,,macam-macam perancangan da diatur.. Firstly,,yeahh,,tgk bakal abang ipar saya.. Perlu ke tengok? Hahaha.. excited nak sambut orang baru dalam keluarga.. Harap-harap semua berjalan seperti yang dirancang.. Aminn..

No comments:

Post a Comment