Tuesday, October 11, 2011

'addiction'

Alhamdulillah,,cuti semester da bermula.. Tapi,,sumpah tanak tunggu result.. Sebab ape?? Sebab.. Sebab.. Sebab da terbau2 hangusnya result untuk semester 4 ni.. :( 

Tapi,,tak kisahlah.. Sebab saya dah ada ubat hati.. Nak mengubat luka yang dalam nih.. Cehh.. Ayat sangat cannot go ye.. Nak tahu apa ubat-ubatannya?? Nilah dia antaranya,, Chuck the series,,Kasih Alia,,Juvana.. Hahaha.. Ya.. Semua movie@series yang da terlepas dek kerana duduk dalam gua di kawasan hutan Segamat yang sangat indah permai lagi damai itu.. 

Sumpah,,saya da ketagih tengok cerita-cerita ni berulang-ulang kali.. PERHATIAN!! Berulang-ulang kali.. Sampai mata dah sepet,,kepala da sakit.. Semua macam symptom-symptom orang study hard.. (muntah darah oke semua,,cuti semester mana ada orang bukak buku... :P )

Rutin harian yang sangat bernas,,kalah beras bernas tu ha.. Bangun pagi-pagi,,after subuh take a nap (tidur sekejap) Then pukul 9 ke 9 lebih bangun and p dapur.. Buat ape lagi?? Kemas dapur sambil cari makanan yang boleh diisi kedalam tembolok yang besar nih.. :P Lepas dah isi tembolok kemaslah apa yang patut.. Lepas tu,,bermula lah episod-episod series@movie yang ketinggalan tu.. 

Sangat tak produktif ye rutin harian saya.. :( InsyaAllah,,nexweek lebih produktif mungkin.. Akan bermula lah kisah jelajah UiTM Machang (ade probability akan dibatalkan,,tapi doa semoga penjelajahan akan dipermudahkan ),, nak p melawat Kak atul n Syida dan jugak Mim.. :) Balik kampung!!!..
Thats all.. :)

No comments:

Post a Comment