Thursday, June 3, 2010

'kenangan *1*'

Da duduk sorang2,,tetibe je aku teringat kenangan yg berlaku sepanjang 2009.. tahun yg begitu banyak aku tempuhi suka duka,,jumpa kawan2 baru,,then mereka menjadi sahabat aku.. sahabat yg paling aku sayang.. huwaa!! touching yea seketika.. hihi.. okey,,ceritera bermula pada bulan 5 tahun 2009.. waktu tuh memule masuk matrik londang,melaka.. dafta2 je,,kene dafta sendirik,,parents xleh tolong,,yela,,nk terapkan sifat independent dalam diri kami sume.. mase tuh da jmpe rumate2 tersayang zulaikha,faten eqnor,siti ruqaiyyah tp maseh malu2 miaw,,ehehehe.. pastu xsgke,,da jadi cm siblings,,makan,,masalah,,baju pon kadang2 ktorg kongsi.. dorg sgt caring yea.. syg kt dorg!! zul agk gile2,,satu praktikum ngan aku memule pastu ats sebab2 tertentu,,kene ngadap plak cik suraida(ni lec plg grg kt matrik =P) aku da tuka praktikum lain.. pastu faten,,org panggil die datin,,memg voke rumate aku sorg nih,,tp die baik sgt,,rajen,,and paling aku xleh lupe,,mase aku demam die selimutkan aku.. ehehe.. ct plak,,slalu study kt lib,,tp die still caring about her other rumate,,ct slalu denga masalah aku n kwn2 yg lain.. aku dok blok A3 aras 1 wing A,,dak2 aras xramai pon.. depan bilik aku bella,,mira,,ayuy.. pastu bilik len ade ieyra,,fatin,,raja,,nisa,,eykin,,lyn,,ieka.. tu je sbb ramai da kuar g tempat lain.. cm aku skang..http://www.emocutez.com

Lepah tu je,,aku g jmpe En Azman(kaunselor matrik mlake) sbb nk mintak tuka acc atas beberape sbb,,salah satunye aku suke kire2 n cite2 aku nk jadi usahawan islam yg berjaya n lagi satu aku cm xyakin boleh bwk sbb aku 2nd intake punye student.. http://www.emocutez.comhee,,tp sbb xdpt tuka,,aku pon decide p tukar program kepada 2 taon punye.. takpe,,aku xpenah menyesal dengan sebarang keputusan yg aku da ambil.. sbb keputusan tulah aku jmpe dan bersahabat dengan sahabat aku skang.. http://www.emocutez.com

masuk pdt ade beberape org kwn aku dr pst pon same2 tuka pdt,,dayah,,jaja,,lyn,,eykin,,mai,,yuzairi,,hanees,,syud,,miah.. ktorg jdk fesi mase dak2 pdt baru masuk.. mase tuh bajet je sume,,kire senior aa,,pdhal sebaye.. ahahah.. kt pdt aku msk praktikum M1P5,,tulah praktikum yg plg aku syg walaupon memule uh cm weird je rase.. http://www.emocutez.com.. sahabat2 dalam praktikum ni sume beshh!! dak pompuan majoriti kelas nih,,lelaki memg minoriti abiss,,mane taknye ade 2 orang je.. ahahah.. safwan n amir.. dak pompuan ramai,,arina basyirah,,nurul safikah,,siti nur 'afifah,,mahirah mat yasim,,anizah lamiron,,nurul izzati johor,,syakila amira,,murni hayati esraruddin,,azwanni ammira arsyad,,zur asyikin,,nur syafawani,,shahida,,ain,,kuna,,amalina syukri,,hanna hassan,,amalina,,asma,,fashreena aleysa ayub,,mira,,myra.. fuhh,,ade sorg nih,,xigt namenye,,maaf.. http://www.emocutez.com kelas ktorg nih,,lec slalu puji psl ukhwah arr,,rapatnye ktorg,,kejesame.. bende tuh yg xdpt dbeli kt kedai@shopping mall.. sbb bende tuh dtg dr hati,,bukn dibuat2.. tu kot yg merapatkan ukhuwah kami sume.. syg sgtt kt dorg..

Tanggal 25 disember 2009,,aku melangkah keluar dr matrik mlake dengan harapan n cite2 nk jadi usahawan tuh,,aku pon masuk UiTM segamat,,tempat aku skang.. sedey sgt mase nk keluar tuh.. air mate sebaldi kot kalo kumpul.. ahahaha.. mase tuh byk yg berlaku,,tp biarlah kisah hanya dalam memori kami yg mengalami kejadian tuh.. http://www.emocutez.com saling berjauhan tak bermakne kt saling melupakan.. kan sahabat??http://www.emocutez.com



*MASE NIH DALAM DK NGAN CIKGU FIZIK TERSAYANG,,CIKGU MAISARAH*


*DALAM MAKMAL DGN LECTURER CHEMISTRY DR YASSIN*


*BTN KT KEM BUMI JATI SELANGOR*

PS#kt UiTM lom jadi kenangan kan??
PSS#nk wt entry pasl BTN(bajet ckett aku da g,,korg da ke?? ehehehe)
http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. ceh.. ske2 jeq nk bajet ea.. tw ah ak x p agy.. hehe

    ReplyDelete
  2. ahahah.. saje nk wt ko jelez.. hihihi..

    ReplyDelete